NU KAN JAG INTE HÅLLA MIG LÄNGRE JAG MÅSTE SÄGA DE...

Nu kan jag bara inte hålla mig längre , jag måste skrika de....

JESUS LEVER!!!

Jag kan bara inte hålla de inne längre!
Han är så himla cool så de finns inte!

image335

Skolan å så...

Ja , de e mkt tankar å så som snurrar i huvudet just nu....de har inte varit världens bästa start på Junedal precis xD
Klassen verkar vara en rätt så cool klass....men de e svårt att komma in i de lixom...
fattar du vad jag menar?
Jag känner mig lite vilsen, de är jätte kul med nya människor å så men ja de är ju inte alltid så lätt att bli super duper kompisar med dom här nya klass kompisarna man ändå ska vara med nu i tre år....man har lite press på sig lixom xD
image332
Jesus hjälp mig! Hjälp mig att kunna gå igenom de här! Jag vill at du ska vara med mig....alla dagar!

25 AUGUSTI FALLENS DAG Å MORMOR HUS XD

 •  Shoho gott folk! idag har jag :
 • vaknat
 • ätit frukost
 • vairt med Frida <3
 • gått ner till Fallens dag
 • träffat Frojdi å hennes kompis + Issa å Hannah
 • käkat lunch hos mormor med kusiner
 • fikat med kusiner
 • vairt på Fallens dag med kusiner
 • sjungit....med kusiner XD
 • å cyklad hem....utan kusiner :)


http://emelienaslund.bilddagboken.se


Skolstart!

Ja skolstarten va väl inte riktigt som man hadde tänkt sig xD Regnet öste ner på morgonen....(tack å lov fick jag skjus av pappa). När jag kom till Musik börsen fick jag vänta i kanske en halv timme på Matilda, xD , eftersom jag hadde kommit alldeles för tidigt igentligen XD (pappa skulle jobba så). I alla fall så hittade jag henne sen ute i regnet å vi började gå mot Junedalskolan (gosh jag ska gå där i tre år nu kan inte fatta de!).  I alla fall å så va de ju upprop i Ljushallen , vi hittade våran klass "7F" & vi gick till vårat klass rum. Jocke då fåran förtroende lärare hälsade oss välkomna å typ , rablade upp hela schemat! De va full spekat med grejer vi skulle göra!....ååh börja klockan 8.00 varje dag! utom på tisdagar då vi börjar 9.05. MEN I ALLA FALL! Jag har ju som sagt typ 8 km till skolan....åh vi har inte råd att jag åker buss....(för att skolan betlar inte eftersom jag igentligen inte till hör den skolan).  Aja i alla fall , sen så delades vi upp i grupper som skulle diskutera hur vi skulle hade i klassen. Medans de höll på fick vi skåps nyckel å block till SO....eller NO jag minns inte xD I alla fall sen efter de skulle vi käka men medans vi väntade på att kunna komma in letade vi upp mitt skåp :) (tänk att ha ett eget skåp *drömande*) JAG HITTADE! JIPPIE! hehe å tack å lov va Matilda ganska nära mitt xD MEN stackkars Cornelia fick typ ha sitt nere i källaren tillsammans med Frida... Nä nu orkar jag inte skriva mer xD men jag hoppas de går bra i morron också , då e de SKOLFOTO!
image327

Helpt me Jesus! Help me to surviv. xD

HEMMA från my home-town Göteborg!!

JAAAAAA de va så roligt!! :P ja nu e jag typ dyngförskyld men de va så kul!! först på lördagen så shoppade vi lite å sen åkte vi å fika hoss Sol-britt å bengt-åke ;) de va jätte mysigt! träffa kusinerna Joel å Anton å Esther Martinson ;) hihi å Tia å Theres också dåra ;)


mer foton på http://emelienaslund.bilddagboken.se på 18 agusti 2007

Sen på Söndagen blev de en Liseberg-dag! vi var alltså på Liseberg hela dagen! På morgonen efter fukosten (vi sov hos Tia å Theres) så drog vi direkt till Liseberg vi i familjen....sen efter lunch så kom familjen Martinson efter ;) då drog jag Nicke Tia å Theres själva å åkte massa saker ;) de va jätte kul!! medans vi åkte lite läskigare saker så hjadde mamma å pappa å mormor hand om dom mindre ;) Sen lite senare på kvällen så åkte dom flesta från vårat gäng lixom å så va de bara jag Nicke å Theres kvar som åkte som galningar innan de stängde å vi behövde dra oss hemmåt xD

mer foton på http://emelienaslund.bilddagboken.se på 19 agusti 2007

Tack för en oförglömlig helg ;) God bless you!

GÖTEBORG HERE WE COME!

Haha drar till Göteborg i några dar ;) kommer hem på Söndag!
image318

hmm.....gillar du de du läser på denna blogg?

De undrar jag väldigt mkt xD ååh eftersom inte så många komenterar mina inlägg vet jag ju inte om de jag skriver e så intressant xD haha så skriven menning eller två om de e nått inlägg du tycker om eller så ;)

image317

Vätter festen , ska du med?

Dom som ska på vätter festen i dag räcker upp en hand!

image316
Haha xD
Bilder från kvällen finns på http://emelienaslund.bilddagboken.se ;)

Senaste inköp...

Haha ja som sagt ja va ju ute med mamma i dag....en stund xD Först så gick vi ju upp vid typ...kvart över nio å käkade frukost sen så gjorde vi iordning cyklarna å cyklade sen in till stan, de va lite jobbigt (de kändes i benen). Sen när vi kom in så gick vi in på nåra affärer å hår salonger (för att vi ska klippa hoss båda två snart xD)  Sen käkade vi på china palace å sen skulle hon jobba så jag strosade lite själv på stan x) Jag köpte lite grejer på akademi bohandeln å så ett grönt linne med leopard mönster på flash & ett elefant halsband på H&M ;)
image308

________________________________________________________________________________________

                                                                                                BILDERShopping på stan idag Hurra hurra!

Japp ;) i da ska vi på stan...en stund...innan mamma ska jobba ;) hoppas de blir bra:P
image307

NY KLUBB "vi som ruttnar när alla andra blir tsm"

 Jag å Olivia Danell har en egen klubb! eftersom vi kom fram till att de aldrig händer nått här å de e vi som sitter å ruttnar medans alla andra blir tsm så har vi bildat klubben "vi som ruttnar när alla andra blir tsm"  Visst e vi bra! :P haha vill du va med så kom in bara ;)
Ördförande:Emelie Näslund ;)
Sekriterare:Olivia Danell ;)
image305


♥Oh Happy day ;) I don´t know why i´m happy today xD♥

image303

THIS OR THAT
♥cider/öl - äppel dricka ;)
♥pepsi/cola - ColaFanta ;) (blanda cola med fanta = ColaFanta)
♥mc donalds/burger king - Burger king äger lätt!
♥kärlek/sex - kärlek ♥
♥choklad/vanilj - svår...båda ;)
♥jordgubbar/blåbär - both ;)
♥kött/veg - kött! (jag är farlig!)
♥tv/film - film. , tv om de e nått bra =)
♥gitarr/trummor - gitarr ;) men trummor e också coola ;)
♥adidas/nike - ingen anning...spela roll xD
♥kinesiskt/mexikanskt - kinesiskt I love it!♥
♥kakor/paj - båda xD
♥mtv/vh1 - dom e la typ lika xD
♥blind/döv - inget av de xD

Tråkish....

Hmm...ja de är en ganska fin dag, jag skulle gärna utnyttja den om jag visste hur xD

FAVORITER
mat - WOKAT ELLER GRILLAT
sport - DANS , BASKET ;)
djur - KANIN , KATT , ROSA ELEFATNER Å HÄSTAR ÄR OCKSÅ TREVLIGA ;)
glass - VANILJ , JORDGUBB , CHOKLAD MED LITE APELSIN I =)
godis - MERSMELLOWS , ROSA SKUMBANANER Å SNÖKULAR
låt - CHRISTINA AGUILERA-BACK TO BASICS
nummer - 16 ;)
tuggummi - EXTRA ;)
helgdag - LÖRDAG-FÅR MAN KÄKA GODIS Å HA DE RÄTT SOFT , SÖNDAG-KYRKA!!
årstid - SOMMAR , VÅR
tandkrämsmak - NATUREL LEMON MINT
radiostation - BLANDAT , MEN MEST LYSSNAR JAG PÅ EFEN MUSIK MAN HAR HEMMA ;)
image302


En hel vecka i Missons huset i Örserum...

image262

Måndag i Missonshuset
Ja nu har vi varit här sen i Söndags. Men i dag då , har vi bara badat & solat heeela daaaageh. De va sååå skönt. De är verkligen bara de vi gjort , softat å badat å solat xD
slut på Måndag..


Onsdag
Hehe ja nu sitter jag på min sän här & lyssnar på Jaime Cullum & mamma sitter & läser tidningen samtidigt ssom Nicke & Simon spelar nått´spel på sitt "playsation" där man slåss (de låter inte så kul man hör väldigt mkt ut xD) Men igår (tisdag) var de minnsan fint väder & alla va ute å bada å rodde i båten! (vi har en liten räddning båt vi fått av en gubbe som farfar kände). Inte lika trist som idag när de bara är moln, moln, moln o.s.v Men ivi har varit i Gränna senarea på dan i daför de klarnade upp efter ett tag. De va jätte mysigt de va bara våran familj som gick i gränna hamn käkade glass å så xD Men sen på kvällen satt hela familjen å sepalde monopol x)
slut på Onsdag..
oj va de regnade när vi va i Gränna xD

Torsdag
Ja i dag har vi bara luggit på stranden å latat oss x) I dag var de faktiskt nästa ljumet i vattnet! (galet). Senare på kvällen satt vi med hela familjen & tittade på "Legelly Blonde 2" & käkade glass xD mumisgt ;)
slut på tordag...


Fredag
Usch , på morgonen vaknade jag ganska tidigt för dom fördömda mygg betten som är över hela mig! annars har jag nog haft rätt så tråkigt idag...eftersom jag varit så himla trött å inte orkat göra nått xDMen de hjälpte lite att familjen stosade pi Gränna sen på kvällen. Men sen slutade vi kvällen med Tacos i Missonshuset ;)
slut på fredag..


Ja å på lördan flyttade vi ut alla grejer vi haft unde rhla sommaren ;) då vi får se hur de blir nästa år , tack å hej!
smörklubba xD

Tack för att du orkar läsa ;)
  Amen.

4 agusti

 • image231

  Jag idag fick vi gå upp klockan nio! För att vi skulle hinna till loppisen i Örserum ;) Men de va kul , asså galet va vi fynda! Hehe men när aktionen började ville Simon rida ponnyridning. Oj va han var nöjd efter de xD Ja sen efter de.....så drog ju mamma igång med att ropa (hon tycker ju de e så roligt). Så vi fick en del xD hehe jag fick:
 • ett glas bord
 • en LP - Elton jhon (vilket fynd!)
 • Skiva-miio (haha jaa vad ska man säga , kul å ha lixom)
 • bok-bibel guide (himla bra om man inte hittar i bibeln)
 • godis-e gott
 • té koppar-svarta (himla snygg)

hehe sen minns jag inte vad ja fick mer xD Aja sen efter ett par timmar på loppisen drog vi ner å bada ;)  De var iskallt!

De va typ bara galningen Sofia som verkligen doppade sig! Hon låg i vattnet i flera minuter xD Jag fattar  inte hur hon kan....
Sen efter en trevlig stund med kusinerna nere vid vattnet med fika å prat med vädret i behåll (nästan) så drog vi oss hemmåt. Precis när vi kom hem tog jag mig en dusch å sen gick ja direkt ut på en promenad (de va så fint väder ute åå solen hållde på att gå ner å de va så vackert). Så jag tog med mig min kamera å gick... Först gick ja ner till Maá (lekplatsen nedan för mig. Där satte jag mig på en av gungarna å funderade på när jag var där senast xD dom kändes så himla små helt plötlisligt...eller så e de jag som har väst x) I alla fall efter de så gick jag mot båtarna där vid Norrängskolan...där tog jag ett par rätt så shyssta bilder =)
Sen riktade jag mig mog Norrängskolan. På vägen träffade jag på Jätten vist . Sen när jag var framme vid skolan så...jaaa man kunde ju inte komma in eller så eftersom halva skolgården/skolan va in spärrad för att dom håller på å bygger å bygger....(man undrar om dom kommer nån vart). Sen gick jag upp till övre skolgården å tittade lite....tänk att man ska lämna allt de här nu till hösten...
Men sen så gick jag ner till bäcken å kollade lite....tänk hur mkt vi har trillat i å lekt massa krig å sånt där xD
Jag försökte lite senare när jag sutitt där å badat fötterna i de iskalla vattnet försöka pallra mig upp för, till vägen. Jag lyckades! Hallelujah! hehe de va svårare att komma upp än de va i fyran xD då gick de ju så smidigt xD aja sen så gick jag till grillen där uppe brevid fotbollsplanen. Där satt jag i grästet å tänkte för mig själv å så tog jag fram kamera å knäppte lite bilder.

Sen så började jag bli lite trött så jag började gå hemmåt...på vägen så när jag var i statsa så träffade jag Victor å Stina å deras andra två kompisar som jag inte vet vilka dom är. Den ena kille frågade om jag va typ "luffare" å ja sa nej...bara för att man går själv med en väska på axeln behöver man inte vara luffare eller?? Aja i alla fall när jag kom hem så va Simon utlädd i sin nya "ninja dräkt" som han kallar de fast är igentligen nån jujutsu eller karate dräkt xD
image257

Sen sa pappa "kolla på våran gröna cykel! växterna har klamrat sig fast på den xD" oj ja de hadde han rätt i...

image260

Sen gick vi å åt på balkongen å tittade sen på "Numb3ers" sen gick vi å la oss....
go natt

Amen.


Måsta man välja?

VÄLJ!....Varför då?

Jag har en fråga....varför måste man välja "dom bästa" kompisarna...jag känner många som har lixom sina "bästa kompisar" som dom spenderar den mesta tiden med....men jag vet inte om jag har de....
Jag satte mig ner nu å tog upp pennan å skrev upp nåra kompisar (trodde jag). Som jag trodde betydde mkt för mig..vet du vad?? de blev en HIMLA lång lista XD....sen "försökte" jag välja ut typ "några" som skulle va "dom bästa" dåra....de gick inte XD anntingen blev jag sur på mig själv eller så blev ja inte nöjd för att jag ville att nån eller alla skulle va med i "dom bästa" spalten.....varför ska de vara så?
Jag har inga "dom bästa" alla är mina kompisar å så är de! De spelar ingen roll hur länge jag har kännt honom eller henne! Jag känner dom ju....dom e lixom mina kompisar! även fast jag kanske inte är deras "bästa kompis" så är dom mina!!

Tack för att ni står ut med mig....

"Filmdag"

Ja idag va de mest att sitta å titta på roliga filmer som gällde ;) Dom flesta har ju åkt på läger nu XD (vilken osis när man själv kommit hem från ett läger då åker alla andra på läger XD). I alla fall så först på morgonen kollade jag på "Legally Blonde 1-2" ååh sen så blev de en familje kväll med "den riktiga berättelsen om röd luvan" (himla kul du borde se den!) och "Dreamgirls" (den gillade jag de va mkt sköna soul låtar åååh musikal kan man ju inte säga nej till). Så ja de blev alltså en så kallad "filmdag" här hemma XD Men i mon blir de nog Örserum att bada å softa ;) Se you there...our not XDimage230

Thank you for a great day with my family! Thank you Jesus ;)
                                                                                                               Amen.

RSS 2.0