GO MORRON!

Young Love. Ska snart in till stan igen åh gå på dagens seminarie på UNITE ;) Ska bli roligt hördu! Annars är det bra, lite trött somna vid halv ett igår xD (Det blir ju så sent på kvällarna den här helgen)
och tänk er....DET ÄR NYÅRSAFTON I IKVÄLL!! Helt otroligt, året har gått så fort....OPS! Nyårslöfte! Det har jag redan glömt xD....hmm får komma på nått bra....
image616

UNITE - FÖRSTA KVÄLLEN.

Hej, eller go morgon xD Ja igår var de mycket ös ska du veta ;) Det var ju första kvällen med UNITE!
Jag hadde jätte kul, de va bra lovsång och allt va typ hur bra som helst! Träffa lite gamla polare också, så de va kul. Här nedan är lite bilder från kvällen.

REGN?! DE SKA JU VARA SNÖ!!

266914-694
Varför regn?! I december dess utom! .....ska de inte typ...snöa?





UNITE i kväll föresten ;)

New clothing...

image679 En av mina senast skapade t-shirts med "Paramore" tryck :)

Ja igår var vi då på en liten shopping tur i Gällstad ;) och mamma var på gott humör så jag fick lite grejer =)

Fick två par nya jeans (Cheap Monday) ett par lila och ett par i svart ;) Sen fick jag lite schyssta linnen,ett skärp och palestina sjal som du ser på bilden ;)

Men som sagt senare på kvällen runt halv 11 xD Så hadde jag en liten foto stund med mina två bröder Nicke och Simon ;)

Slut.
image616

Dom mest spelade skivorna just nu.

image678
Jao Samuel Ljungbladh we like ;)

MYSDAG.

  • image670 Mest film i dag alltså ;) Tittade först på filmen "Vad kvinnor vill ha" (väldigt charmig film) med kaninen i min säng. Sen så skulle vi se på tecknat uppe på vind/tv-rummet med familjen (fast då va inte Sebbe med).
  • image671image672 Så här såg jag ut i dag:
  • Skarf - julklapp
  • Halsband - morfars gamla
  • T-shirt - Lager 157
  • Nitskärp - julklapp
  • Jeans - minns inte xD

Annan dag Jul

image665
image668image669
I have the coolest SLÄKT!! :P

The squarly strips

http://www.youtube.com/watch?v=1JaZG8-7_Fc

Ett klipp från julavslutningen med bandet.

http://www.youtube.com/watch?v=4UG7Bf5r_ec
 och den här är från ett musik café där jag sjöng "Only to be with you"

Lite mer bilder från dagen.

image659

Inget märkvärdigt men kul ;)

NY BLOGG DESIGN

266914-658

Lila Fjäril.

image653

Nu vare över....



Här är bara ett litet smak prov på vad jag har åsta kommit med mina nya kamera ;)

Go Jul!

Tänk va, redan julafton xD....helt otroligt va tiden gått fort.

Är nu i köket medans alla städar undan efter maten och ska ställa fram efterätten ;) MUMS*
Men senare i kväll ska vi vara på Kungsporten och sjunga och spela ;) Roligt, roligt.
image644

Dan före doppare dan!

image641

JAG KAN KNAPPT FATTA DE! Tänk, i morron är de julafton!

Ja har nog bara suttit mitt i jul stöket och inte orkat göra så mycket (xD)

Jag gör en dagens;

Typ, är inte så bra på sånt här XD

  • Skarf - gjord av ett par gamla pyamas byxor.
  • Tunika - Pappas gamla t-shirt som jag sytt om.
  • Skärp - Röda korstet ;)
  • Grå tröja under - Lindex tror jag.
  • Kors halsband - från Betlehem, fått från mamma som fått från mormor (min)
  • ljus bers/grön aktiga Jeans som inte syns - Cheap Mondy (köpt på lager 157)

haha jaa.....ska man fortsätta?


Sötjulhund.

GOD JUL HUND
        3 dagar kvar.

Fredag. 21 DEC

image639
Typ...snart är det jul.

20 DECEMBER....JULAVSLUTNING!

Hej! Nu äntligen är de lov!!

Håller just nu på att steka pytt och kyckling kebab som jag och Beccis ska käka till lunch. (Smarrigt värre). Har då haft julavslutning i dag :) Våran avslutning var vid halv nio.....och sen tio över 11 skulle vi dela ut biblar till niorna ;) De va kul faktiskt. Alla ville inte ha tyvärr :( Men men, nåra fick ju ;) Sen senare i dag ska vi då ha julavslutning på österengskyran! Ska bli hur kul som helst! Ska köra med bandet, och solo på "Let it snow", åh dansa med Softish och sen köra nåra låtar med kören! Haha fyra nummer typ...
image638

Dagen som varit...

image635
Denna dag har bestott av att farmor och farfar kom hit, och vi började med att åka in till stan. För där stod halva församlingen och delade ut glögg, pepparkakor och godis =) Sen drog vi till pingskyrkan och kollade på föreställningen "klingande julkort" som har varit mycket vältalande om. Den jätte häftig att titta på! Bra solister och körer ;) Mycket bra arrangerat.
Sen bar det av till "Brunnen" (det är ett litet fik inne i stan, ungefär som ett uppehålls ställe gör gymnasie elever typ eller nått...) Där hadde vi våran julfest med kyrkan. Det var mycket trevligt. Vi käkade gröt och varm choklad ( i alla fall jag och Hanna) och så hadde Theres och Marilyn lite tävlingar (heja tjejer! detta måste vi göra om). Ja och nu sitter jag här och skriver....
image636
image637

Tredje Advent typ....

Tja Folks!

Lördag i dag och typ tredje advent (??) Härligt att de snart är jul ;) Men jag MÅSTE börja köpa julklappar i dag xD annars hinner jag inte...jag har redan fixat till båda mina bröder och nåra av kusinerna...men det är forttfarande några kvar...och det är ju så svårt också!! När man ska leta julkappar till kompisarna är de ju jätte svårt , för när man frågar "vad önskar du dig i julklapp?" svara dom oftast "nej men du behöver inte, och jag önskar mig inget specielt.". DET ÄR JU SJUKT SVÅRT ATT VETA VAD NI VILL HA DÅ...kära vänner :P Aja..men jag kan i alla fall tipsa med att gå på stan idag (!!) för vi (JKPG Vineyard) delar ut gratis fika i dag! ;) Vi brukar oftast stå mitt i de hela bland dom vanligaste affärerna, H&M Ur&Penn...o.s.v. SÅ KOM DITT OM DU VILL HA FIKA ;)

Kram
        image616
image634

SHOO LEN! (haha, kjolen)

Hej hej!...sorry att jag inte skrivet på ett tag.... men nu är jag här!
Luca i dag dåra...Kollade först på 6:ornas Lucia lite kort innan jag skulle börja min lektion...sen efter se så där...40 min (??) så pallrade vi oss upp fill Beccis mamma dagis (där hon jobbar alltså) och lussade för dagis barnen (!!) De va trevligt ;) Sen så hag vi också tittat på 9:ornas Lucia! De va jätte fint...hoppas vårat blir mins liak fint där vi går i nian ;)

Tänk vad mycket stilar de finns (!!)
Har du tänkt på hur mycket stilar det finns? Lite punkig, rockig, romantsik, mode inriktat, "trashigt!, slitet, popit, 80-tal, 50-tal....jaa de finns nog hur mycket som helst....men hur svårt är det inte att hitta sin "egen stil"...de har jag i alla fall tyckt...
Jag blandar nog de lite trashiga med de romantiska och lite rockigare ;) (förstår du ungefär då?) Inte för mycket rockigt (mest lite detaljer) och romantiskt vet jag inte alls hur man ska beskriva de...och så lite trashigt menar jag kanske lite slitet eller att de ska se lite ut som att de är söndrigt fast ändå inte...oj de va svårt att förklara (xD)
t.ex.
...tycks?

Vad har du för stil? SKRIV OCH BERÄTTA!
image616

BILDER FRÅN HENRIK ÅBERG KONSERTEN.

image626image627image628image629

ROLIGT ROLIGT VA DE!! ;)

Ska dra aldeles straw till Ny Generation..

...men kommer med ett litet inlägg här..
Hadde inställd SO-lektion så jag slutade direkt efter gympan...så jag kilade hem en stund och tog mig en skål med yoghurt till mellis :) Ska som sagt snart till Ny Generation och slå in biblar (ska bli skoj) vi har 80st kvar...(Bea åh dom andra hadde tydligen redan slått in 100 st redan! (HEJA!) Men i alla fall...men nu måste kjag kila om jag ska hinna...Herrå!

Dagens bild:
image625

GÅRDAGENS BILDER FRÅN RE:FILL...

image624

Go kväll...

Har nydligen kommit hem från Re:fill på Kungsporten ;) De va NAJS! träffade massa roligt folk å sånt...:) Jam7 var också där och dansa! SKIT bra som vanligt ;)....

....bilder kommer i morrn...håll till godo...


Frida, du skulle passat att vara med på ett tidnings omslag...

image622

Hej igen!

Hej folks!

Äntligen lördag igen! Mamma lovade att jag skulle få köpa lite godis sen...om jag städade mitt rum först (TYPISKT!)
Mamma och pappa ränsade sin garderob med ;) så jag fick lite kul kläder jag ska sy om å så =D
image619 tycker om den här t-shirten djupt. Pappas gamla t-shirt ;) det står: JESUS SAVES PEOPLE FOR A LIVING! eternaly of course på baksidan sen står det God rocks ministries på fram trycket ;)

Hur ser din morgon ut?

Vet du hur min morgon ser ut?

Går upp 06:20 eller 06:45 (olika) , sen klär jag mig inför skolan. Sedan 07:00 FRUKOST typ två mackor och en kopp té (MUNK TÈ SKA DE VARA...eller?) Sen medans vi käkar frukost brukar vi lyssna på TÈSKEDGUMMAN! den är så himla sööööt ;) vi typ skrattar igäll oss ibland ;) de finns nämligen en julkalender på radio med téskedsgumman...=) hurgulligsomhelst!

Hur ser din morgon ut? Snälla berätta!
image616
blogg design


NÅGOT MÅSTE GÖRAS!

Hmm....brukar du läsa här ofta?
Brukar du läsa här överhuvudtaget?


En sak har plingat i mitt huvud att.....de kanske inte är någon som läser här xD......(vilken onödig grej igentligen....)
Hmm...nu kommer den STORA frågan....HUR ska jag få denna blogg intressant? Jag vet att typ farmor och farfar brukar kika här ibland (haha), möjligtivs morbor Mattias också....men dom vet ju typ inget att man kan komentera å sånt xD (stackars farfar, får lära dig någong gång...) jag tycker ju mycket om foto åh sånt...lägga in mer bilder kanske?...och musik.....berätta vad jag tycker om för musik?
...tycker om kläder också...MEN det är så sjukt många som skriver om deras mode på sina bloggar...fast jag kan ju skriva om min stil kanske?
FÖRSLAG!!
image616

Go morgon!

08:37

go morgon...vaknade för en fem minuter sen...är fortfarande typ död xD, håller på att göra frukost dessutom!

börjar 09:50 om nån undrar....(sov morgon hallelujah!)......

DAGEN BILD:
image618

NY BLOGG DESIGN!

266914-617

___________________________

image615


Pallar inte längre! Har för mycket att göra....Öva till julavslutningar, plugga till prov, glosor, läxor....+ att man vill ju gå på lite olika saker som hänger i höst...ungdoms möten, gudtjänster, discon kanske? Jaa det är mycket.....
Gud skapade ju oss som så fantastiska, sen så gav han oss "evigt liv" alltså fick vi bestämma helt själva...ååh kolla vad vi har ställt till med!..Stress, krig, som forttsätter till sjukdomar o.s.v...VI MÅSTE SKÄRPA OSS!
image616

Första advent....

image612

Purple.

image611 

Purple.       That´s the color.

LÖRDAG = STÄDA!

Nu är de ju 1 DEC så då är det dags att städa inför julen tyckte mamma....

Så jag ska nu framöver städa mitt rum denna dag.....och typ "advenst pynta" senare i kväll...ååh kanske gå på musik café i Kungsporten :)
image543 ja så här kan det då se ut i mitt rum..

RSS 2.0