WADAP FOLKS!

Höhöh. Hej vänner! Jag eh, borde ha städat Sebbes bur...hmm men jag orkade inte. Men jag har i alla fall tagit alla mina kläder som har legat på golvet...och placerat dom tillbaks i garderoben igen. Det är ju i alla fall något.
Annars så var jag på Ralle igår (bibelskola livskrafts place). Det var fett. Dom verkade trevliga i alla fall. Chill liksom.
I morgon, ska jag berätta en antik saga för mina klasskompsiar på svenskan. Dansa lite sjysta moves, spela in något improveserat sång grej (waila loss helt enektl) på min vän Jacobs projektarbete. Och så ska jag på tjejträff med brudarna i klassen. Ååååh så ska jag ha vääärsta plugget med Emmy och Josefin (hoppas vi fixar något fika så vi inte dör typ). Jepp. Det ska jag göra. Hehe....
Pöss! (känner mig som en riktig bloggare nu...när man säger pöss åh allt....)

Livet rullar på liksom...


Bring me the horizon.


Våååren är äntligen här!


"I feel good" med den bästa ensemblen ...eller?


En Onsdag.


Förebild och min inspiration.


Halvparty Lördag.

Har en halvparty lördag här hemma så lägger upp lite halvparty bilder. Jepp.
Nicke är sjuk. Så det är himla tyst här hemma. Han orkar liskom inte var dramatiskt åh så när han är så uttmattad. Hehe. Jag tycker om din dramatik Nicke!...ibland.
Eeeh ja, annars har jag repat och jammat bas åh kollat på Scrubs i mitt rum. Och nu snart väntas god mat och Melodifestivalen med den "lilla" familjen som inkluderar mig, pappa och Simon. Mysigt.
Saknar er mina kära vänner. Och jag tänker på er jag lovar! Hoppas vi ses snart!
Jag borde hitta mig en bästa kompis.
Kram Emelie.

...."Det svängde i alla fall?"


Muuuuuusic

http://open.spotify.com/user/emelien%c3%a4slund/playlist/0Xf7fZwtVcdpWDX0r3w1zy

God morgon våren.

Gooood morgon våååren! Äntligen kan jag ta på mig skinnjackan åh mina converse samtidigt!  Visst visst, de blåser lite kallt fortfarande men man får ju feeling? Och det är faktiskt okej-varmt i solen. SÅ det är bara att hålla sig kvar där.
PEPP!

My greatest comfort...


Wadap?

Jaaa jooo..
jag är pepp faktiskt! Måste tagga humöret nu för annars kommer jag dö av stress av alla prov och uppsel jag ska ha nu ända fram till påsk! Jag kommer att ha...hmm ett prov i veckan. Plus "omförhör" (typ omprov) och vi ska ha hand om lovsången på en ungdoms konferens i slutet av mars.
Åååh vi ska ha en status impro på nästa veckas café på österengskyrkan.
Och vad är de mer...eeeh. Jag ska hinna att umgås med mina peeps med?
åååh vara ned Tim (:D!)
ååååh skratta lite ska jag hinna med! Åååh så vill jag skriva låtar med? Pjhuuu...sick.
Önska mig lycka till!
So long!
//Emelie, Emme, Emmy, M, Memmet, Blixten , Jesus (suck)

Dom kallar dom för artister.


RSS 2.0