..........

Thank you, for being you.

Michel Davis is my new best friend.


Reach the unreachable! Preach the unpreachable!

fsgddsgdg

Don´t ever leave me. Even if I told you so.

gsdsgd

Jag tror att jag behöver Jesus i mitt liv. Okej, jag VET att jag behöver Jesus i mitt liv. "Behöver och behöver" säger vissa, vi har de ju så bra utan honom. Kan göra precis vad vi vill ! När vi vill ! Ha ! Men går det verkligen ingen gräns? När du är i armarna på en helt random kille som tyckte du var snygg nog att ligga med? Är det verkligen värt? Själv väntar jag. För att de ska kännas mer speciellt när jag hittar honom. Han. Som jag ska dela hela mitt liv med. Jag sparar kroppen för honom.

Jesus då? När behöver jag honom? Då börjar jag att fråga....Brukar du känna dig ensam ibland? De gjorde jag också förut. Vadå förut? Undrar du. Jo. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag aldrig känner mig särskilt ensam länge. För jag är trygg. Trygg i honom. I Jesus namn och ande. Jesus är den absolut coolaste polaren man kan tänka sig. Han är min allra bästa vän. Han lyssnar jämt och ständigt ;) Och svarar t.o.m ibland. Om jag verkligen koncentrerar mig och lyssnar på honom.

Gud är kärlek står de skrivet...

Jag får en såndär varm känsla i kroppen ibland när jag umgås med honom. Det är skönt. Att veta att han kramar om mig just nu.

Idrottsdagen...på film !


En idrottsdag med vänner.khghgk

bn,bn,

bxcbxcb
ggffgg
gj
hfddfhhdf

Tisse, Becca, Agnes, Ludde Kudde och jag.

Jönköping Vineyard + pulka/téfat/snow racers/skidcykel = blöta vineyardare

fhfhd
hgkghk

Tell me a ´bout it !

ggdfhdfhfhddfhgjghfhdfhddhjjfjfgj

Så kan man också göra en rätt så seg fredag. Ta kort på sin vägg, på sig själv, bambi, och en Jesus pin.

Järntorget.

hdffhd

Järntorget, Göteborg, min hemstad.

göteborg

Your all I want, your all I need. Your my everything.


SESAME STREET<3


Musiken som spelas just nu...

fj

Hello Saferide, I´m from Barcelona, Underoath, A Camp, Markus Krunegård, Joakim & Joel, Elefant, Soulit, Paramore, HERBRIGHTSKIES, Coldplay, Ole Börud, Samuel Ljunbladh och Blindside.

Sparkle.

gfffj

...........

fjfddjfdjf

Jag bara älskar att lyssna på de !

dgsgsdgsd

Jag hade näst glömt hur bra den var...


It´s gonna be just fine.


Vägen framför andra: kärleken

gf

"Love is very patient and kind, never jealous or envious, never boastful or proud, never haughty or selfish or rude. Love does not demand its own way. It is not irritable or touchy. It does not hold grudges and will hardly even notice when others do it wrong."

1 CORINTHIANS 13:4-5

"Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stirdslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont."

FÖRSTA KORINTHIERBREVET 13:4-5


"If you love someone you will be loyal to him/her no matter what it cost. You will always believe in him/her, always stand your ground in defending him/her."

1 CORINTHIANS 13:7

Spelning på Nyfiket.

hkhgkkkhhgkglglghgkgkhghkghk

Umgicks med dom här pajsarna igår.

RSS 2.0